Den senaste tekniken.

 

Våra värdetransporter använder alltid den senaste tekniken i form av väskor med infärgning, GPS och larm.

Erfaren och godkänd personal.

 

Alla våra värdetransportörer har genomgått full utbildning vid branschorganisationens egen utbildning (BYA).

Korta beslutsgångar.

 

Vår relativt småskaliga organisation gör också att vi har korta beslutsgångar och att vi alltid finns nära till hands.

Företaget

Svenska Säkerhetssystem AB har tillhandahållit säkerhetstjänster på den svenska marknaden sedan början av 2000-talet. Idag består vår kärnverksamhet av kontanthantering, säkerhetstransporter och tekniktjänster. Våra kunder finns inom både offentlig och privat sektor. Vi värdesätter en nära och personlig relation med våra samarbetspartners, och många uppskattar det faktum att vi alltid finns nära till hands. Att vår organisation är relativt liten innebär också att våra beslutsgångar är kortare än hos de övriga aktörerna på marknaden. Allting går lite fortare hos oss, helt enkelt.

Vår vision är att du som kund ska kunna fokusera på din verksamhet och låta oss sköta säkerhetskedjan, oavsett om det gäller kontanthantering, säkerhetstransporter eller tekniktjänster.

Medarbetare och hjälpmedel

Samtliga medarbetare som utför värde- eller säkerhetstransporter är utbildade vid branschorganisationens egen utbildning (BYA Väktarskolan) och har god erfarenhet av yrket sedan tidigare. Till sin hjälp har våra transportörer den senaste tekniken som finns tillgänglig inom området. Alla våra transporter går att spåra.

Som anställd hos oss har man ofta mer än bara en uppgift. Då vi är ett relativt litet företag är alla anställda involverade i daglig kundkontakt och i viss mån också beslutsfattande.

Var finns vi?

I dagsläget är vi aktiva i Mellansverige, främst i Stockholm, Örebro- och Linköpingsregionerna men också i omkringliggande mindre orter. Det går utmärkt att kontakta oss angående tjänster även utanför dessa geografiska områden, vi har både möjlighet och som vision att expandera vår verksamhet ytterligare.